Apartment Plan_M 1:100

Apartment Plan

The entrance in the apartment block is located on the north and includes a foyer with a stair for the next levels. Every apartment has a living room, kitchen and dinning space, bedroom accessable from the living room and a bathroom with small storage. Terraces are designed on the south side and they provide natural summer sunshading. The central apartment is slided ahed of the other apartments, due to privacy and intimacy reasons. The ground floor is designed for elder people, the youngest inhabitants in the village should live on the 1.st floor and the top floor has a green roof garden, small offices and shops. The foyaer is out of the thermal envelope and is not heated.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s